Personal training Delft
Switch for Life

Nu is het tijd voor een "switch"

Wat is een personal trainer?

Maar wat is Personal Training bij 'Switch for Life' nu eigenlijk? Wat is het verschil tussen een gewone (fitness)trainer en een Personal Trainer?
Zonder een fitnessinstructeur tekort te doen, is een Personal Trainer veel persoonlijker bezig. De personal trainer let dus veel scherper en nauwkeuriger op jouw vorderingen, waardoor je sneller resultaten boekt. Dat gaat een stap verder dan fitnessinstructeurs.

Een personal trainer kan je helpen om gewicht te verliezen, kracht en conditietrainingen op te zetten of om leniger te worden. Daarnaast is een personal trainer vaak niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon, een leraar, een bron van inspiratie en motivatie.

Praktisch gezien kun je personal trainers het best omschrijven door wat ze doen: het geven van veilige, effectieve, individuele trainingen. 

Wat is LAPT?
De Verenigde Staten (VS) en vooral Los Angeles (LA) vormen de bakermat voor Personal Training (PT), waar PT in het begin vooral exclusief was voor filmsterren en VIP’s. De LAPT gecertificeerde personal trainers van Personal Training Delft 'Switch for Life' maken PT echter haalbaar en betaalbaar voor iedereen! Als vanzelfsprekend maakt Personal Training Delft 'Switch for Life' gebruik van de fitnesslocatie Fitness & Health Club Delft; de mooiste en schoonste fitnessclub van Delft. 

Gecertificeerde clubs en trainers
LAPT Personal Training is alleen verkrijgbaar in een netwerk van kwalitatief zeer hoogwaardige personal trainers in Nederland. Alle LAPT Personal Trainers hebben een reeks aan basisopleidingen afgerond en krijgen ieder kwartaal nieuwe trainingen om hun kennis en kunde te vergroten! Alle trainers van Switch for Life zijn uiteraard volledig LAPT gecertificeerd! 


Interesse? 
Heb je interesse in de voordelen die LAPT personal training jou biedt? Neem vandaag nog contact op met Personal Training Delft bij 'Switch for Life'!