Personal training Delft

Switch for Life

Wat is personal training nou eigenlijk?

Wat is het verschil tussen een gewone (fitness)trainer en een Personal Trainer?

Een personal trainer, bijv. van personal training Delft Switch for Life, is veel persoonlijker bezig. De personal trainer let dus veel scherper en nauwkeuriger op jouw vorderingen, waardoor je sneller resultaten boekt. Praktisch gezien kun je personal trainers het best omschrijven door wat ze doen: het geven van veilige, effectieve, individuele trainingen. Daarnaast is een personal trainer vaak niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon, een leraar en een bron van inspiratie en motivatie. en boek je samen razendsnel een geweldig resultaat.

Of het nu gaat om fitter en leniger worden, ontstressen, beter bewegen in het dagelijks leven, op een verantwoorde manier gewicht verliezen of een gezondere levensstijl bereiken, met Personal training Delft 'Switch for Life' wordt dit onderdeel van je dagelijkse routine.

Dan kan 1 op 1 begeleiding van Personal training Delft 'Switch for Life' met extra persoonlijke aandacht, motivatie, een vertrouwd gezicht, motivatie en een trainingsprogramma dat bij jou past een uitkomst zijn . 

LAPT personal training ?

De Verenigde Staten (VS) en vooral Los Angeles (LA) vormen de bakermat voor Personal Training (PT), waar PT in het begin vooral exclusief was voor filmsterren en VIP’s. De LAPT gecertificeerde personal trainers van Personal Training Delft 'Switch for Life' maken PT echter haalbaar en betaalbaar voor iedereen! Als vanzelfsprekend maakt Personal Training Delft 'Switch for Life' gebruik van de fitnesslocatie Fitness & Health Club Delft; de mooiste en schoonste fitnessclub van Delft. 

Gecertificeerde clubs en trainers

LAPT Personal Training is alleen verkrijgbaar in een netwerk van kwalitatief zeer hoogwaardige personal trainers in Nederland. Alle LAPT Personal Trainers hebben een reeks aan basisopleidingen afgerond en krijgen ieder kwartaal nieuwe trainingen om hun kennis en kunde te vergroten! Alle trainers van Personal Training Delft 'Switch for Life' zijn uiteraard volledig LAPT gecertificeerd!

(Meer info over LAPT, klik op het logo)

Interesse?

Heb je interesse in de voordelen die personal training jou biedt? Neem vandaag nog contact op met Personal Training Delft bij 'Switch for Life'!