Personal training Delft

Switch for Life

Virtuoos is een innovatieve Nederlandse onderneming die zich richt op de ontwikkeling en verkoop van high-end voedingssupplementen voor sporters en personen met een gezonde en actieve levensstijl. Virtuoos ontwikkelt producten met een focus op: sport, gezondheid, gewichtsbeheersing, herstel en prestatieverbetering. De high-end supplementen bieden ondersteuning aan een gezonde – en actieve levensstijl. Achter het merk staat een multidisciplinair academisch team dat bestaat uit farmaceuten, biochemici en bedrijfskundigen. Voedingssupplementen van Virtuoos zijn verkrijgbaar op advies van toonaangevende sportartsen, (sport)fysiotherapeuten, (sport)diëtisten, voedingsdeskundigen, orthomoleculaire therapeuten en personal trainers. Gekwalificeerde professionals die in staat zijn toegevoegde waarde te leveren op onze producten. 

Kwaliteit

Bij de keuze van grondstoffen maakt Virtuoos gebruik van een wereldwijd netwerk van grondstofleveranciers. Kwaliteit is daarbij te allen tijde leidend ten opzichte van prijs. Volgens Virtuoos is het bestaansrecht van een voedingssupplement direct gerelateerd aan de werkzaamheid er van. Vanwege nauwe relaties met telers en grondstofproducenten blijft ons innovatieteam permanent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ingrediënten.

Virtuoos heeft op basis van de keuze voor kwaliteit doelgericht gekozen voor een gekwalificeerde Nederlandse onderneming op het gebied van productontwikkeling en productie. In dit kader heeft Virtuoos de keuze gemaakt voor Laboratorium Medisan uit Heerenveen.

De missie van Virtuoos is het ontwikkelen en beschikbaar maken van hoogwaardige voedingssupplementen en gezondheidsproducten in co-creatie met de sportwereld.

NZVT in het kort

Op de website van Virtuoos vind je de namen van de supplementen die volgens het nieuw opgezette Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT) gecontroleerd zijn op dopinggeduide stoffen en die goed bevonden zijn.

Door uitsluitend voedingssupplementen te gebruiken die deel uitmaken van het NZVT krijg je de grootst mogelijke zekerheid dat de voedingssupplementen die je gebruikt geen doping bevatten.

Virtuoos is tot op heden het enige merk in de Benelux die haar sportproducten altijd (iedere

batch) op doping laat keuren. 

Klik op onderstaande button voor een online advies over de te gebruiken supplementen.

Klik hier voor de adviestool