Personal training Delft

Switch for Life

Ben jij klaar voor de mooiste dag van je leven

Als meisje droomde je er al van. Trouwen op je allermooist, romantisch in het wit, met een fantastische jurk, matchend boeket en taart. Op de mooiste dag van je leven wil je echter niet een paar kilo te zwaar zijn. Sterker nog, je wilt er beter uitzien dan ooit!


Veel vrouwen hebben moeite met afvallen en "in shape" komen. Vooral tijdens de stressvolle weken voor je bruiloft. Personal training Delft "Switch for Life" heeft hier een oplossing voor! Speciaal voor aanstaande bruiden bied Personal training Delft "Switch for Life" een compleet trainings- en voedingsconcept aan, zodat je er op de mooiste dag van je leven ook echt op je mooist uitziet!

Personal training Delft "Switch for Life" gaat 100% voor jouw resultaat!

Is Wedding Fit personal training zwaar?.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, het personal training concept Wedding Fit werkt vrij simpel maar is best heftig. Na het vrijblijvende intake-gesprek met een personal trainer van Personal training Delft "Switch for Life" wordt een personal training programma opgesteld dat past bij jou doelstellingen en wensen.

Je doet het echter niet alleen, de personal trainer motiveert, steunt, helpt en coacht je. Of je nu wilt afvallen, mooie gespierde armen of rug en armen wilt krijgen, strakker wilt worden of alles tegelijk.........je zult in beweging moeten komen. Veel mensen weten echter niet hoe ze precies moeten trainen en wat het beste werkt. Met een rondje hardlopen kom je er niet.

Resultaat en flexibiliteit staan voorop bij Personal training Delft "Switch for Life".